Stena hyr ut i Malmö

24 november 2020

Stena Fastigheter Malmö hyr ut ytterligare 875 kvm kontorsyta till it-konsultbolaget Knowit som fortsätter sin satsning på Malmö. Med en total kontorsyta på cirka 2 500 kvm på Stortorget 9 blir Knowit ensam kund på tre hela våningsplan i fastigheten Frans Suell.

knowit.jpg
Jonas Svensson, regionchef Knowit AB.

– Vi är så stolta över att få fortsätta bidra till Knowits framgång genom att erbjuda ett attraktivt kontor på ett strategiskt läge. Knowit fortsätter att expandera i Malmö och det är roligt att de väljer att göra det tillsammans med oss, säger Kasia Ljungberg, Fastighetschef på Stena Fastigheter.

Knowit AB har varit hyresgäst i huset sedan 2011 och har successivt ökat sin lokalyta i takt med bolagets tillväxt.

Genom de senaste årens etableringar håller en it-hub på att skapas runt Stortorget och tillsammans stärker vi kvarteret och staden.

– Vi ser att arbetsplatsen har fortsatt stor betydelse för att bygga och hålla fast vid en stark företagskultur och driva innovation och utveckling. I våra lokaler runt Stortorget finns några av Malmös mest namnstarka och intressanta digitala bolag. Genom de senaste årens etableringar håller en it-hub på att skapas runt Stortorget och tillsammans stärker vi kvarteret och staden, säger Kasia Ljungberg.

Frans Suell 14 är en kommersiell fastighet på Stortorget 9 och 11 med en total yta på 12 889 kvm. Med sitt centrala läge med närhet till bra kommunikationer och stadens puls är fastigheten Frans Suell en modern och anrik fastighet med många starka digitala aktörer i samma kvarter.

– För oss är ändamålsenliga kontorslokaler och en trevlig arbetsmiljö viktigt för att våra medarbetare ska trivas och må bra. Kontoret ger oss dessutom möjlighet till en inspirerande och utvecklande arbetsplats, vilket är viktigt även i dessa tider. Vi är mycket glada över möjligheten att utöka kontorsytan i våra befintliga lokaler, säger Jonas Svensson, regionchef Malmö, Knowit.

Knowit flyttar in i de nya lokalerna under Q1 2021.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.