SLP bygger nytt i Malmö

26 juni 2019

SLP, Swedish Logistic Property, gör en tillbyggnad på en befintlig fastighet i Malmöområdet.

SLP - WEBB.jpg
Foto: Pixabay, SLP

SLP förvärvade tidigare i år två moderna logistikfastigheter i Malmöområdet. Nu har bolaget tecknat avtal om att vidareutveckla den ena fastigheten genom en nybyggnation, meddelar de i ett pressmeddelande. Tillbyggnaden innebär en ökning av de uthyrningsbara ytorna i fastigheten med över 40 procent. Hyresgästen är Trojos Plast som efter tillbyggnaden kommer att husera på totalt cirka 4 630 kvm. 

- Redan när SLP förvärvade den aktuella fastigheten såg vi potential i outnyttjade byggrätter. Såklart är det positivt att vi bara några månader efter att vi tagit över fastigheten kan gå igång med en nybyggnation. Det är naturligtvis extra glädjande att vi får det förtroendet av en befintlig hyresgäst, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP nyheten.

Det Malmöbaserade logistikbolaget är nyetablerade och har redan hunnit genomföra flera förvärv. 

- Genom att ha korta beslutsvägar och tillgång till SLP:s ägares och personals samlade kompetens av projektutveckling har vi en stor lyhördhet för vad våra nuvarande och framtida hyresgäster efterfrågar. Det ger oss styrka i marknaden där vår målsättning är att vara ett självklart alternativ för lager- och logistikfastigheter, säger Peter Strand.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.