Skriver långsiktigt avtal

24 augusti 2023

Området Gräsvik i Karlskrona är ett spännande och viktigt kluster där teknikbolag, högskola och forskning samverkar. Nordisk Renting har nu tecknat ett 8-årigt avtal med Telenor Connexion om att hyra lokaler för kontor där ytorna moderniseras och anpassas för deras framtida behov.

karlskrona webb.jpg
Bild: Nordisk Renting

Nordisk Renting har varit engagerade i det här området i Karlskrona sedan 1998 och under 2022 tecknades ett nytt avtal med Telenor Sverige.


- Det känns viktigt för oss att vi fortsatt kan vara kvar på den plats där Telenor Connexion grundades år 2008 och där vår IoT-expertis och erfarna team är baserade. I dessa moderna, anpassade lokaler skapar vi en effektiv arbetsmiljö för alla våra medarbetare, med starkt stöd för vår framtida tillväxt och utveckling, säger Mats Lundquist, VD för Telenor Connexion.  


- Vi är mycket glada över att tillsammans med Telenor Connexion kunna skapa långsiktiga och ändamålsenliga lokaler för deras verksamhet. Samtidigt ser vi fram emot nya etableringar i det här unika läget i Karlskrona framöver, säger Caroline Bertlin, VD för Nordisk Renting.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.