Skapa ordning och reda

10 januari 2019

Att ha ordning och reda runt omkring sig är extra viktigt på jobbet där viktiga papper och betydelsefull, och ibland konfidentiell information, samsas med kaffekoppar, musmattor och färgglada post-it lappar. Men tack vare många smarta lösningar går det att snabbt skapa ordning och reda om man bara vill.

Låt oss presentera ett urval av prylar som kan hjälpa dig på vägen från kaos till ordning.


1. Vägghängare dots

Design: Lars Tornøe 

Lars Tornøe har skapat den härliga klädhängaren, The Dots, i tre olika storlekar för Muuto. De olika storlekarna gör det enkelt att organisera bland dina kläder och annat i vilket rum som helst. Muutos The Dots fungerar otroligt väl i grupp. Vill du följa ett enhetligt färgschema eller skapa en lekfull kontrast med både färger och storlekar? 

2. stacked 2.0

Design: Julien De Smedt 

Skall man vara specialiserad eller generell? Kan man vara både och? De flesta hyllsystem är bara det ena eller det andra, aldrig båda. Stacked kan följaktligen kombineras till att bilda till synes slumpmässiga lådkombinationer till strikta och raka block av enhetliga dimensioner.

3. Rackshylla

Design: House Doctor

En enkel hylla för väggen där du kan förvara tidningar, brev och viktiga papper. Hyllan har tre fack och det får plats ett flertal tidningar i varje fack. Den monteras fast i väggen med skruvar och passar perfekt för förvaring på kontoret.

4. Riddle tidningshängare

Design: Isaac Chen

Riddle från Swedese - en magisk tidningshängare som med hjälp av snören och stoppar illustrerar gravitationen - och gör dina tidningar till ett pedagogiskt konstverk. Tillverkas i massivträ, med ljuddämpande gummiringar och polyestersnören, i färgerna svart eller vitt. Monteras på vägg.

5. Mångsidiga LIBRI

Design: Michaël Bihain

Libri är en mångsidig och praktisk hylla vars möjligheter endast är begränsade av din egen kreativitet. Hyllan är formgiven av Michaël Bihain för Swedese och finns i vitt och svart. Den roliga designen tillåter dig att själv välja hur det ska se ut, vare sig du vill hålla det enkelt och placera hyllorna på bredden längs en vägg, skapa en fristående hylla eller dela av ett rum. 

6. smarta väskor

Design: Harri Koskinen

Meno, stilren och slitstark förvaringsväska i grå filt från Iittala, formgiven av Harri Koskinen. Väskan är perfekt för förvaring och förflyttning av alla möjliga sorters föremål.Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.