Skapa en dynamisk kontorsby

17 januari 2019

The Hut Collection består av Monopol-inspirerade produkter som genererar kreativa ytor i öppna kontorslandskap, samtidigt som de förbättrar akustiken för alla.

The Hut.jpg
Bild: Götessons

Kollektionen från Götessons består av ljudabsorberande skärmar och material som minskar störande ljud. The Hut är central i kollektionen – ett hus som kan anpassas för att passa kundernas behov. Addera frontskärmar för att skapa en mer privat yta och för total avskärmning, välj plexidörren. Half A Hut är, som namnet antyder, halva storleken av The Hut och erbjuder samma fördelar men passar mindre ytor. Båda storlekarna kan kombineras med varandra för att skapa en dynamisk kontorsby.

Kollektionen inkluderar nyckelobjekten The Hut Sofa och Half A Hut Sofa. De båda produkterna kan kombineras i The Hut längs långsidan och kortsidan eller användas separat i motsvarande Hut-storlek. Kollektionen skapar flexibla ytor som passar det populära aktivitetsbaserade arbetsplatskonceptet där anställda kan välja fritt bland kontorsplatser för exempelvis telefonmöten eller eget arbete.


The Hut Collection har flexibiliteten vi vill att våra kunder har – de kan välja exakt det som passar sina öppna ytor.Arbetsmiljöverket skriver om vikten av ljudreduktion för att uppnå hållbara arbetsplatser. Till störande ljud kan exempelvis grannens datorarbete eller skrivbordsmöten räknas, med stress som en vanlig konsekvens. Här kan avskärmade arbetsytor vara en stor hjälp i arbetet att minska bullernivån och förbättra de anställdas arbetsklimat. Läs mer här

- The Hut Collection har flexibiliteten vi vill att våra kunder har – de kan välja exakt det som passar sina öppna ytor. Det är verkligen ett utbud av produkter med många positiva aspekter – akustiken förbättras, det är en naturlig mötesplats och är självklart en iögonfallande detalj och samtalsämne för alla besökare, säger John De Boer, Sales Director på Götessons. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.