Sju våningar coworking

19 september 2023

Fastigheten som består av hela 5 720 kvadratmeter fördelat på sju våningsplan blir Ioffice största anläggning, med faciliteter som gym och en stor hörsal för upp till 130 personer.

ioffice.jpg
Senaste tillskottet i Ioffices kontorshotell- och coworkingutbud ligger på Olof Palmes gata 11. Nästa anläggnnig öppnar på Sveavägen 32–36. Bild: Ioffice

Ioffice fortsätter växa. Coworking- och kontorshotellskedjan öppnar nu sin tionde anläggning, på Sveavägen 32–36 i Stockholm. Marknaden för coworking ökar och allt fler företag intresserar sig för kontorslösningar med flexibla hyresavtal och anpassningsbara kontorsytor. När Ioffice, som redan har åtta anläggningar i Stockholm, fick erbjudandet att göra om ytterligare en fastighet i Stockholms innerstad till coworking, nappade de direkt.


Det blir en fullträff att sätta Ioffice prägel på den pampiga fastigheten, med den stora terrassen som pricken över i.

– Det finns en stor efterfrågan från kunderna att fortsätta expandera. Bara runt hörnet ligger vår anläggning på Olof Palmes Gata och på Kungsgatan ytterligare tre. Tillsammans med den nya anläggningen på Sveavägen kommer vi inom radien av några få hundra meter ha närmare 18 000 kvadratmeters kontorsyta.


Fastigheten som uppfördes under 1920-talet ger en storslagen känsla med stora fönsterpartier och välbevarade originaldetaljer från när huset byggdes. Interiört är fastigheten toppmodern med stora ytor för olika sociala aktiviteter som afterwork, events och den dagliga frukostbuffén. Här kommer hyresgästerna känna av den familjära profil som kännetecknar Ioffice.


– Det blir en fullträff att sätta Ioffice prägel på den pampiga fastigheten, med den stora terrassen som pricken över i. Den kommer garanterat att bli en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.


Anläggningen på Sveavägen innebär att Ioffice har sammanlagt dryga 34 000 kvadratmeter. Att bolaget lyckats med bedriften att bli en av Sveriges ledande aktörer inom coworking förklaras av efterfrågan på flexibla kontorslösningar, men även att Ioffice fört en framgångsrik strategi internt.


– Vi kommer att fortsätta vår resa med det som lett oss dit vi är idag – att sätta våra kunder i fokus. Det är vår affärsmodell och jag är övertygad om att det är vinnande koncept, säger Homan Tehrani.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.