SöDER närmar sig öppning

12 oktober 2018

Jetfast håller på att utveckla före detta Söderpunkten i Helsingborg. I samband med omvandlingen av kvarteret har namnet SöDER etablerats och nu är det mer än full fart fram till öppningen den 26 oktober. SöDER kommer att bli Helsingborgs nya mötesplats, mitt i centrum där Helsingborg växer och utvecklas i rasande fart. Senast i raden av hyresgäster på SöDER är Mobilkliniken. Helsingborgs största citygalleria får ett innehåll med fokus på upplevelser och slår upp portarna den 26 oktober.

SöDER.jpg
Bild: Jetfast

Före detta Söderpunkten håller på att förvandlas till SöDER, ett kvarter med mycket människor i rörelse, från tidig morgon till sen kväll. Utbudet på SöDER har fokus på upplevelser i form av mat, dryck och nöje samt service och vardagliga ärenden.

Senast i raden av nya hyresgäster är Mobilkliniken som erbjuder expressreparationer av mobiltelefoner och surfplattor till såväl företag som privatpersoner.

- Mobilkliniken hjälper till med allt från fuktskador, batteribyte eller krossat glas. Vi arbetar endast med högkvalitativa reservdelar och dessutom erbjuder vi även kostnadsfri upphämtning och utkörning av din enhet medan du är på jobbet, säger Marcus Kjellerup, delägare Mobilkliniken. Vi har stora förväntningar på SöDER och det känns helt rätt. För vår del var det dags att utveckla verksamheten ytterligare då vi har testat vårt koncept i några år och fått väldigt god respons. Att valet föll på SöDER är ingen tillfällighet, staden växer söderut och i området byggs det många nya bostäder och kontor.


- Vi är glada att Mobilkliniken har valt SöDER då de bidrar till den mix av serviceutbud vi vill erbjuda helsingborgarna. Det krävs en kompletterande mix för att skapa ett levande och dynamiskt SöDER, därför är vi extra glada över Mobilklinikens etablering hos oss, avslutar Alexandra Werder Hallonkvist, centrumledare för SöDER.

Andra som tecknat avtal är Helsingborgs första vegancafé, Lådan Helsingborg, danska butikskedjan Normal, Hemköp, SF Bio, Nordic Wellness, Apoteket, Pressbyrån, QueenNails plus och HÅR Ateljén. På restaurangsidan är det klart med bland annat sport- och bowlingbaren New York Legends, Wozo Salad & Sushi, Pinchos, Beijing8, German Döner Kebab, Waynes Coffee samt Nordens snabbast växande pizzakedja Pizzabakeren.

Den 26 oktober öppnar Helsingborgs nya mötesplats.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.