Så expanderar Lidingö Centrum

23 januari 2024

Clas Ohlson storsatsar på Lidingö Centrum och öppnar en butik enligt sitt senaste koncept. Butiken tar plats i H&Ms tidigare lokaler på två plan i centrumets mest centrala hörn.

Lidingö Centrum arbetar målinriktat med att stärka och bredda sitt erbjudande för att befästa rollen som Lidingöbornas självklara ökärna.


- Det finns en efterfrågan från Lidingöborna om ett breddat erbjudande i centrum och Clas Ohlson är en av de aktörer som nämns oftast när vi frågar våra besökare. Att Clas Ohlson nu väljer att satsa på Lidingö Centrum är därför mycket glädjande och stärker vår attraktivitet avsevärt, säger Idha Sundén-Cullberg, Director, Asset Management för Lidingö Centrum.


Clas Ohlsons butik tar plats i de cirka 1 000 kvadratmeter stora lokaler i två plan där H&M-butiken tidigare låg. Läget är det mest centrala i Lidingö Centrum i ett hörn angränsade till torget och mitt emot Pressbyrån. Butiken byggs om enligt Clas Ohlsons senaste koncept och beräknas vara klar för öppning efter sommaren.


- Vi ser väldigt mycket fram emot att etablera oss på Lidingö och bli mer tillgängliga med vårt breda och prisvärda sortiment för hemmafixet. Vi vet att vi har varit efterfrågade i många år och vi är glada över att vi får ett så bra läge i Lidingö Centrum. Vi känner oss välkomna och ser fram emot att möta Lidingöborna, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager på Clas Ohlson.


Den nya butiken blir något mindre än en vanlig Clas Ohlsonbutik, men kommer att erbjuda hela Clas Ohlsons sortiment inom bland annat verktyg, belysning, förvaring och produkter för det uppkopplade hemmet. Planerat öppningsdatum är den 5 september.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.