Rejlers väljer The Edge

14 juni 2019

Rejlers flyttar in i ett kontor på 1 756 kvm, fördelat på två hela våningar, våning sex och sju samt en del av våning fem i kontorsfastigheten The Edge i Hyllie. Som hyresgäster får Rejlers även tillgång till gemensamma konferensrum på entréplan.

Den 12 juni firade Midroc, tillsammans med teknikkonsulten Rejlers, att ett femårigt hyresvtal tecknats i kontorsfastigheten The Edge i Hyllie. Peter Syrén, vd Midroc Properties, och Viktor Svensson, vd Rejlers var båda på plats för att fira att bolaget blir det senaste tillskottet till fastigheten.

Rejlers flyttar in i ett stort nytt kontor på 1 756 kvm, fördelat på två hela våningar, våning sex och sju samt en del av våning fem i kontorsfastigheten The Edge i Hyllie. Som hyresgäster får Rejlers även tillgång till gemensamma konferensrum på entréplan.

Vi är glada över att Rejlers har valt The Edge med en arkitektur och design som sticker ut i mängden.

– Vi storsatsar nu i Malmöregionen och planerar att anställa 100 nya ingenjörer inom två år. Vi ser mycket fram emot flytten till det nya kontoret i Hyllie. Det blir en viktig milstolpe och ett led i att nå vår vision – Home of the learning minds – att bli det mest ”lärande” företaget i vår bransch, säger Gabriela Larsson, Rejlers platschef i Malmö.

–  Vi är glada över att Rejlers har valt The Edge med en arkitektur och design som sticker ut i mängden. Vi är övertygade om att Rejlers nya attraktiva kontorslokaler kommer att bidra till att bygga varumärke, företagskultur och locka fler talanger, säger Maria Ekström, affärschef kommersiellt Midroc Properties.

Kontoret i Hyllie erbjuder goda kommunikationsmöjligheter till såväl Köpenhamns flygplats som Malmö centralstation. De miljöriktiga lokalerna i The Edge är klassade som Miljöbyggnad silver.

Fakta om The Edge 

Fastighetsutvecklare: Midroc Properties, byggentreprenör: Peab, arkitekt: Erik Giudice Architects.

Uthyrningsbar yta: ca 7 600 kvm. Total yta: 9 800 kvm. Varje våningsplan är 780 kvm stort.

Gemensam takterrass för fastighetens hyresgäster.

Miljöklass: Miljöbyggnad, nivå Silver.

Övriga hyresgäster som hittills skrivit avtal i The Edge är: AddPro, Naprapatlandslaget, Givaudan och Besins Healthcare.

Midroc har tidigare uppfört ett parkeringshus i kvarteret, tillgänglig för The Edges hyresgäster och besökare.

Midrocs totala investering i The Edge uppgår till ca 350 miljoner kronor.

Läs mer om kontorshuset och möjligheterna att hyra lokaler här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.