Region Skåne väljer Hyllie

16 april 2024

Wihlborgs har tecknat ett åttaårigt avtal med Region Skåne som samlokaliserar Hjälpmedelsverksamheten till fastigheten Sufflören 4 i Hyllie.

Bild: Wihlborgs
Bild: Wihlborgs

Hjälpmedelsverksamheten inom Region Skåne har idag flera enheter, bl.a. i Staffanstorp och på Medeon i Malmö, men samlokaliserar nu till Axel Danielssons väg i Hyllie. Lokalerna kommer att renoveras och anpassas för lager, verkstad, rekonditionering och anpassning av hjälpmedel samt ytor för kontor och personal. Fastighetens läge gör att verksamheten är tillgänglig med allmänna kommunikationer och färdtjänst, men även andra transportslag. Inflyttning äger rum våren 2025.

När fastigheten förvärvades i december 2022 var vakansen 63 procent. I och med uthyrningen till Region Skåne är fastigheten fullt uthyrd.

- Denna fastighet har blivit ett bra tillskott i ett område där vi redan är etablerade och ser goda utvecklingsmöjligheter. Det är glädjande att vi nu kan ge Hjälpmedelsverksamheten ändamålsenliga lokaler med bra tillgänglighet och goda kommunikationer, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.