Rådgivning till e-handlare

27 april 2021

Att arbeta med e-handel innebär utöver själva produkterna att även ha koll på teknik, ekonomi, marknadsföring, logistik och hela det snabbt växande ekosystemet e-handel där både möjligheter och nya utmaningar ständigt korsar vägen.

Alexander van Riesen, Åsa Sånemyr, Mårten Sjölin, Johanna Allhorn, Anna Nordlander och Arne Andersson är experterna i den nya rådgivningstjänsten Ehandel Rådgivning.

Nu startar Ehandel.se en digital rådgivningstjänst som får namnet Ehandel Rådgivning. Rådgivningstjänsten vänder sig till alla som arbetar med e-handel och består av tre nivåer.

  • I Ehandel Forum finns över 18 000 e-handlare som hjälper varandra med tips och erfarenheter.
  • I Ehandel Expertpanel erbjuds "one-to-one" rådgivning via 30 minuter långa videosamtal. Här finns experter inom en rad relevanta områden.
  • I Ehandel Projekt kan man skapa skräddarsydda projekt och då skapas en projektgrupp med rätt kompetens för genomförandet.

- Det känns väldigt roligt att vi nu kan börja hjälpa till med små och stora frågor, säger Jenny Nellbert som är CRM-ansvarig på Ehandel. Vi har under lång tid kartlagt de frågor som är mest frekventa och skapat en rådgivningstjänst som förhoppningsvis kan möta upp på relevanta områden.

Vårt "why" är att alla e-handlare förtjänar hållbar framgång och med Ehandel Rådgivning kan vi konkret bidra till det.

De externa experter som knutits upp till rådgivningstjänsten är bl. a Anna Nordlander - expert på Amazon, Mårten Sjölin – hållbarhetsexpert, Åsa Sånemyr – expert inom förändringsprocesser inom retail, Johanna Allhorn - journalistik och PR, Alexander van Riesen – expert på upphandlingar av e-handelsplattformar och Arne Andersson – logistik mm.

- Vi är väldigt glada över den starka uppställning av experter som vi kan visa upp, säger Johan Svensson, VD på Ehandel. Vi hoppas att snart kunna addera experter inom ämnen som marknadsföring, export och juridik. Vårt "why" är att alla e-handlare förtjänar hållbar framgång och med Ehandel Rådgivning kan vi konkret bidra till det.

Ehandel Rådgivning lanseras idag och information kommer att gå ut till alla Sveriges e-handlare och även leverantörer och andra företag i branschen.

- Vi vill inte exkludera någon från vår rådgivningstjänst, säger Jenny Nellbert. Många frågor och utmaningar är samtida och har blivit särskilt aktuella nu med den digitala push som skett det senaste året.

Forumet är helt kostnadsfritt och rådgivningen via videosamtal kostar 900 kr för 30 minuter (20 % för medlemmar i Ehandel Network) och de skräddarsydda projekten offereras per uppdrag.

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.