Prospekts 2.0 är här

29 maj 2020

Prospekts 2.0 är nyckeln i Lokalguidens nya koncept "Uthyrningsguiden" som kommer bli det ultimata verktyget för uthyrare som vill lyckas med sin uthyrning.

prospekt 2.0 960x540.jpg
prospekt 2.0 960x540.jpg

För att ytterligare kunna hjälpa uthyrare att hitta nya hyresgäster har vi förädlat vår prospektstjänst som funnits med oss sedan tidigt 2000-tal. Det innebär att uthyrare kommer få ta del av ännu mer information om de lokalsökande företagen, bland annat vinstmarginal, kassalikviditet, soliditet och omsättningsförändring. 

– Vår prospektstjänst är redan idag en självklarhet i varje uthyrares verktygslåda, men vi har länge velat utveckla tjänsten och göra den ännu bättre för uthyraren. Information om de lokalsökande har och kommer alltid vara viktig information för att lyckas med uthyrning, säger Daniel Åberg, vd på Lokalguiden.

Prospekts kommer fortfarande att levereras kontinuerligt via mail men istället för en pdf-fil finns fullständig information och kontaktuppgifter via länk till våra kunders individuella användarkonton i vårt administrationssystem. Systemet är mycket mer lätthanterligt än pdf-filer och det går enkelt att klicka på mail eller telefonnummer för en snabb kontakt.

Inom kort lanseras Prospekt 2.1. Det innebär ett personligt crm-system med möjlighet att skapa en översikt/ringlista för de intressantaste prospektsen, intresseanmälningarna och kontaktförfrågningarna som skett på lokalguiden.se. CRM-systemet kommer levereras i olika nivåer beroende på uthyrarens behov.

För mer information kring tjänsten, kontakta Daniel Åberg.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.