Profi lanserar coworking-koncept

13 november 2018

Profi Fastigheter har utvecklat ett eget koncept för coworking och flexibla kontor under varumärket C/O. Först ut är Kista som öppnar redan nu i november och följs av ytterligare fem C/O-anläggningar under inledningen av 2019.

Lansering sker dels genom nyetableringar och dels genom ompositionering av Profis befintliga kontorshotell. I och med satsningen på C/O ökar Profi Fastigheter ytan för cowork och flexibla kontor från 3 000 till 10 000 kvadratmeter inom loppet av några månader.

I Kista flyttar C/O in i Nordic Forum, som genomgår en omfattande uppdatering. I början av 2019 lanseras C/O i Bredden, Jakobsberg, Sollentuna, Haninge och Älvsjö.


arbetsplatsupplevelse i särklass

C/O´s kunderbjudande innebär tre olika paketlösningar från medlemskap med tillgång till samtliga anläggningars workspace-ytor till att hyra en egen fullt möblerad kontorslokal oavsett storlek. För C/O har Profi Fastigheter utvecklat förenklade och flexibla helt digitala avtalslösningar. Anläggningarnas storlek omfattar mellan 1 000 kvm – 3 500 kvm.

- Vi ser C/O som en strategisk satsning för att bredda vårt kunderbjudande och möta våra kunders krav på effektiva kontor. Att driva C/O i egen regi ligger helt i linje med vår strategi inom aktiv förvaltning, säger Thomas Sipos, VD, Profi Fastigheter.

- Vårt mål med C/O är att erbjuda våra kunder en arbetsplatsupplevelse i särklass till marknadens bästa pris. Det gör vi genom ett väl utvecklat koncept bestående av differentierade lokaler med tyngdpunkt på gemensamhetsytor för möten, hög designfaktor, stort hållbarhetsfokus och flexibla avtal, säger Thomas Jonasson, Marknadschef Profi Fastigheter.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.