Premiumgym till Östersund

20 september 2022

Expansiva gymkedjan NPCGYM etablerar sig i centrala Östersund och har tecknat ett 10-årigt grönt hyresavtal med Diös. Anpassning av de 1 700 kvadratmeter stora lokalerna är i full gång och tillträde sker i december.

Bild: NPCGYM
Bild: NPCGYM

NPCGYM är en kedja av digitaliserade designade premiumgym i norra Sverige med ett noggrant utvalt utbud inom styrketräning, frivikt, maskinpark, cardio och funktionell träning. De finns sedan tidigare i Luleå, Kiruna, Boden och Gällivare och deras nya flaggskeppsanläggning slår upp portarna till vintern på Kyrkgatan, i samma hus som Åhléns, i hjärtat av Östersund.

–  NPC har ett spännande gymkoncept där högkvalitativ utrustning möter design och ett branschledande in houseutvecklat it-system som kompletterar befintligt gymutbud i Östersund på ett positivt sätt. Vi är väldigt glada att de etablerar sig i våra lokaler och ser fram emot öppning, säger Crister Jaarnek, uthyrare, Diös.

– Östersunds gymmarknad känns som en diamant täckt av snö. Det är många boende, en stad som växer och stort träningsintresse, men ingen aktör inom premiumsegmentet. Diös lokaler uppfyller alla våra behov och önskemål och tillsamman utvecklar vi en gigantisk, toppfräsch och modern anläggning som blir vår största och mest påkostade hittills, säger Christian Naarttijärvi, delägare NPCGYM

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.