PopInWork expanderar i Solna

9 januari 2018

Att medlemskontoret PopInWork utökar med 3 300 kvm kontor vid Järva Krog står klart efter att ett nytt hållbart hyresavtal tecknats med NCC.

popinwork ny.jpg
Hos PopInWork väljer man den arbetsplats som passar bäst för dagen. Foto: PopInWork

PopInWork är Sveriges första aktivitetsbaserade medlemskontor. Här bokar medlemmar ingen plats utan tar den arbetsplats som passar ens arbetsuppgifter för stunden.

Vi ska vara en ledstjärna inom co-working och medlemsbranschen.

Teknik, inredning, hållbarhet

Ledorden för kontoren är teknik, inredning och hållbarhet, där PopInWork har som avsikt att vara bäst i branschen.

– Vi ska vara en ledstjärna inom coworking- och medlemskontorsbranschen och det här är ett stort steg på vägen för oss, säger Karin Ståhl, partner och medgrundare av PopInWork.

Verksamheten uppdateras ständigt efter aktuell forskning och kunskap kring fungerande arbetsflöden.

– Hos PopInWork får du tillgång till välutvecklade arbetsmiljöer som tidigare bara funnits tillgängligt för större organisationer med stora resurser att lägga på kontorsmiljön, säger Karolina Mölldal, parter och medgrundare av PopInWork.

Expanderar

PopInWork finns sedan tidigare på Kungsbron 18 i centrala Stockholm, där de erbjuder moderna kontorslokaler för de som vill ha tillgång till dem. 90 sekunder från Arlanda Express, några minuter från fjärrtågen. Kontoret på Kungsbron 18 öppnade i slutet av november 2017 och väljer i och med etableringen vid Järva Krog att expandera.

– I vår etableringsplan ligger att öppna flera medlemskontor, i första hand i Stockholmsområdet, men säkert även i andra städer. Expansionen i Järva Krog är ett steg i den riktningen, säger Karin Ståhl.

Uthyrare för de nya lokalerna vid Järva krog är NCC. Hållbarheten är en central del av avtalet, där byggnaden certifieras enligt BREEAM, Building Research Establishment Environmental Assessment Method som är det mest utbredda miljöcertifieringssystemet i Europa.

Inflyttning i PopInWorks lokaler vid Järva Krog är planerad till andra halvan av 2020. 

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.