Pilatesstudio väljer Aqua

30 april 2024

Skanska har tecknat ett hyresavtal med Pilatesstudion Holy Pilates, som erbjuder en innovativ hälsoapproach och studion kommer att drivas med svenskproducerad Pilatesutrustning från Pilates Scandinavia. Holy Pilates kommer att öppna i december 2024.

Bild: Skanska
Bild: Skanska

Kontorshuset Aqua ligger i Citadellsstaden på Universitetsholmen i Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill kanalen och med Malmö C på bekvämt gångavstånd. Aqua är utformat för att uppmuntra till en hälsosam och hållbar livsstil för att människor, företag och natur ska må bra. Aqua är byggt enligt den internationella standarden WELL och hållbarhetscertifierat enligt LEED, högsta nivån. I Aqua har varje kontor egen terrass anpassad för utomhusarbete. På entréplan finns lokaler för publik verksamhet samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum. 

– Pilates är en träningsform för absolut alla – oavsett träningsbakgrund! Platsen för studion valdes inte slumpmässigt. Som ett holistiskt hälsobrand delar vi Skanskas värderingar vad gäller medveten livsstil och hållbarhet. Här är vi övertygade om att vi kan göra ett värdefullt bidrag till ökat välbefinnande för invånarna i Västra Hamnen och Malmö, säger Justyna Sommenvik, grundare av Holy Pilates. 

Aquas fasad ut mot Neptunigatan andas industriell elegans. Den öppna portalen mellan de två sammankopplade huskropparna leder in till innergården och ramar in utsikten mot Malmöhus slott.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Holy Pilates till Aqua. Genom vårt samarbete med Holy Pilates stärker vi husets hälsofokus ytterligare samt bidrar till en intressant verksamhet till området. Aqua har nu endast en ledig lokal kvar i det attraktiva läget mellan Västra hamnen och Malmö C, säger Anders Fex, Projektledare Skanska Fastigheter Malmö. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.