Partners till Fastighetsgalan

11 november 2021

Den 9 februari 2022 är Fastighetsgalan äntligen tillbaka på Berns! Nu kan vi stolt presentera våra partners för galan.

Bild från tidigare Fastighegsgala på Berns.
Bild från tidigare Fastighegsgala på Berns.

För sjunde året i rad kommer Sveriges enda gala för fastighetsbranschen, Fastighetsgalan, att anordnas på Berns Salonger i Stockholm. 

– Vi som medarrangör ihop med World in Property är stolta över att Fastighetsgalan är tillbaka live på Berns och det känns som att behovet av att träffas under trevliga former är större än någonsin, säger Daniel Åberg, vd på Lokalguiden Sverige AB. 

Partners till galan för 2022 är PwC, Heba Fastighets AB, SBB, Humlegården Fastigheter, Korhonen Wedin Property Group, Olov Lindgren, Brinova, New Property, Magnolia och Atrium Ljungberg.

–  Vi på PwC förväntar oss att de för branschen relevanta frågorna lyfts och diskuteras samt att vi får en inblick i hur branschaktörer ser på dessa: Utmaningarna vet man om men vad tänker man göra åt dem? Fastighetsgalan är ett relativt begränsat format i trevliga lokaler vilket gör det möjligt att träffas, att därtill branschens medarbetare och aktörer premieras i de priser som delas ut är alltid roligt. Det är viktigt för branschen att dela framgångar och ta del av erfarenheter, att göra det under festliga former är uppskattat. Som Partnerföretag önskar vi vara med i att bidra till att det sker, säger Helena Ehrenborg Real Estate Leader, PwC Sverige.

– Våra förväntningar är att det ska vara en trevlig fest där ”alla” i branschen samlas och manifesterar/hyllar duktiga fastighetsbolag och fastighetsmänniskor. Mig veterligen finns det inget annat fastighetsevent som kombinerar en riktig galafest med belysning av viktiga fastighetsfrågor och duktiga bolag men även kommuner. Vi tycker att arrangemanget är trevligt men ändå viktigt, det känns bra att vara med i ett sammanhang där vi lyfter viktiga frågor och duktiga kollegor, säger Patrik Emanuelsson, vd på Heba Fastighets AB.

Bokning av biljetter till galan 2022 går endast att göra via partnerskap. Kontakta Daniel Åberg (daniel.aberg@lokalguiden.se) eller Oscar Lindqvist (ol@worldinproperty.se) för mer information.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.