Nytt kvarter i Barkarbystaden

15 december 2020

Vid tunnelbanan Barkarbystaden uppför fastighetsutvecklaren Resona ett nytt kvarter i strategiskt bra läge om totalt cirka 27 000 kvm, varav cirka 6 000 kvm är kommersiella lokaler. New Property Retail & Development har fått i uppdrag att tillsammans med Resona utveckla och hyra ut projektet. Cirka 4 500 kvm blir toppmoderna kontor och cirka 1 500 kvm lokaler i gatuplanet för handel, service och mat & dryck.

Barkarby.jpg
Bild: Resona Fastigheter

- Vi är ett fastighetsbolag som främst utvecklar bostäder vilket gör det väldigt tryggt för oss att ha hittat en samarbetspartner som New Property Retail & Development som kan de kommersiella delarna, säger Sam Giertz, vd Resona Fastigheter.

- Barkarbystaden är ett modernt och trevligt område som nu växer fram i snabb takt med en bra mix av bostäder, kontor, skolor, restauranger, service med mera. Precis vid den nya tunnelbaneuppgången är Resonas kvarter ett ”mixed-use” projekt som är utöver det vanliga, med inspirerande huskroppar och med ett komplett utbud av bostäder, kontor och ett levande gatuplan, säger Sofia Petzelius, vd/Partner New Property Retail & Development.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.