Nya smaker till Umami Park

21 december 2022

Stella Pizza, en ny stjärna på restauranghimlen, öppnar till våren på Umami torg, mitt i hjärtat av det nya området i Sundbyberg. Restaurangen ägs av stjärnkrögarna som driver Guide Michelin krogen Etoile i Stockholm. Under sensommaren får de sällskap av Iveel sushi som är specialiserade på nikkei sushi, en hyllning till det japansk-peruanska köket.

umami.jpg
Bild: ZynkaVisual

- Det är väldigt roligt att välkomna ytterligare två riktigt populära restauranger till Umami Park, två etableringar som blir ett fint tillskott till området och som kommer att ge ett mervärde till alla som bor och arbetar här, säger Mathias Aronsson, vice vd och regionchef för Wallenstam i Stockholm/Uppsala.

Ägarna bakom Stella Pizza vill förändra och modernisera pizzabranschen till att bli mer hållbar, enad, tillgänglig och roligare. Den första restaurangen öppnade i januari i år med en riktig braksuccé. Idag finns Stella Pizza på sammantaget sex adresser i Stockholmsområdet, ambitionen är att fortsätta expandera i Stockholm och därefter Sverige.


Iveel Sushi är sedan tidigare hyresgäster hos Wallenstam i Rosendal i Uppsala med en populär sushirestaurang.

I Umami Park har hittills tre nya bostadskvarter vuxit fram tillsammans med ett totalrenoverat modernt centralkvarter med kommersiella ytor. Här har nyligen Convendum och Nordic Wellness öppnat och till våren flyttar greentechbolaget Ferroamp sitt huvudkontor hit. Fullt utbyggt kommer Umami Park att omfatta cirka 800 nya lägenheter, nya ytor för restauranger, butiker, service och kontor.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.