Nya muskler till Glashuset

5 januari 2021

L2 Fastigheter hyr ut en lokal i fastigheten Glashuset till MP´s Själ & Muskler som är ett friskvårdsföretag med en helhetssyn på människors hälsa och välmående. Förutom personlig träning i ett mindre gym, och möjligheter till gruppträning, finns även ett separat rum för bland annat massage och kostrådgivning. – Att ett hälso- och friskvårdsföretag flyttar in i Glashuset ökar attraktiviteten för hela området. Nu är det enkelt för alla som jobbar i närheten att kombinera arbetsdagen med ett träningspass eller en stunds avkoppling, säger Mikaela Widell, uthyrningsansvarig på L2 Fastigheter.

Glashuset webben.jpg
Bild: L2 Fastigheter

Glashuset är en kontorsfastighet som är belägen intill det framväxande innovationsklustret av hälsoföretag som just nu byggs i området runt Astra Zeneca i Mölndal. GoCo Health Innovation City har påbörjat bygget av sammanlagt 7000 nya arbetsplatser, där de första beräknas stå klara för inflyttning redan under 2021.

Lokalerna här i Glashuset uppfyllde alla mina kriterier, dels för att ha en fungerande verksamhet idag men även plats att expandera i framtiden.

– Fler företag och innovatörer inom Life science och hälsoutveckling i området innebär också ett växande kundunderlag för en utvecklad service, handel och restaurangverksamhet. För oss som etablerad fastighetsägare är det naturligtvis väldigt positivt eftersom det ökar efterfrågan på våra lokaler i området och att området får en ännu tydligare profil, säger Mikaela Widell.

MP´s Själ & Muskler ägs och drivs sedan drygt två år av Madelaine Pirhonen. Hon är utbildad och certifierad som personlig tränare (PT), massör, kostrådgivare och mindfulnessinstruktör.

– Efter två år i en liten lokal i Kållered kände jag att det var dags att ta nästa steg i företagets utveckling mot min ursprungliga vision. Att själv, eller tillsammans med andra, vara ett komplett hälsocenter som hjälper människor att hitta en bra balans i sin vardag. Lokalerna här i Glashuset uppfyllde alla mina kriterier, dels för att ha en fungerande verksamhet idag men även plats att expandera i framtiden.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.