Nya kontor i The Gate

6 februari 2018

Under första kvartalet i år byggstartas ett nytt kontorsprojekt i Hyllie. The Gate kommer att få Ikeas Hubhult som närmaste granne och i den första etappen av fem samlar Peab sina kontor i Peab Center. Här ska lokaler för ett modernt arbetssätt skapas.

Peab Fastighetsutveckling utvecklar The Gate via dotterbolaget Annehem. Den första byggnaden omfattar ca 6 600 kvm kontorslokaler. Förutom Peab Center kommer det att beredas plats för andra företag som vill etablera sig i samma byggnad. Peab Center omfattar ca 3 800 kvm kontorsyta och inflyttning sker under det första kvartalet 2020. Byggstart är planerad till det första kvartalet 2018.


Vi erbjuder våra hyresgäster anpassade lokaler för deras verksamhet.


– Det är en efterlängtad entreprenad där Peab tillsammans med Annehem får möjligheten att tillgodose verksamhetens behov av mer ändamålsenliga lokaler, vilket i sin tur möjliggör ett modernare arbetssätt. Behovet av effektivare samlokalisering mellan Peabs olika verksamheter kommer att tillgodoses, säger Bratislav Marjanovic, regionchef på Peab.

– Vi är mycket nöjda med att vi nu kommer igång med utvecklingen av detta projekt. The Gate har ett kommunikativt läge i Hyllie med IKEAs Hubhult som närmaste granne. Vi erbjuder våra hyresgäster anpassade lokaler för deras verksamhet. Läget nära Hyllie Centrum, Svågertorp och yttre Ringvägen innebär god tillgång till både service och kommunikationsförbindelser, säger Pia Andersson, VD Annehem Bygg & Projekt AB. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.