Nya kontor i Lomma

21 januari 2020

I Lomma kommun etableras det nu två nya verksamheter på Nians område vid Lommas norra infart, kallad Trafikplats Lomma. Ovanpå butikerna kommer 1 000 kvm kontor uppföras för kommande uthyrning.

Ovanpå de nya butikerna i Lomma kommer 1 000 kvm kontor uppföras för kommande uthyrning.

Blackasten AB ska bygga en ny fastighet på Nians område precis vid infarten till Lomma. Fastigheten kommer uppföras under 2020 och planerad inflyttning är satt till oktober 2020. Två butiksetableringar är klara. 

PDL är en av Sveriges största aktörer inom den snabbt växande sporten padel. Anläggningsytan kommer innehålla sex stycken banor med en area om cirka 2 000 kvm och blir ett bra komplement till PDLs övriga anläggningar i regionen.

Blomsterlandet är en svensk butikskedja med mer än 60 enheter från Malmö till Luleå som erbjuder ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård. Blomsterlandet flyttar nu in på Nians område och kommer att ha en butik och utemarknad med en area om över 2 100 kvm.

- Denna etablering gör att vi ytterligare stärker vår position i Skåne och vi ser framemot att nu även finnas i Lomma, säger Jan Larsson, VD för Blomsterlandet.

Ovan butikerna kommer cirka 1 000 kvm moderna kontorsytor att uppföras för kommande uthyrning.

Relier – Real Estate Advisor har medverkat i denna fastighetsförmedling.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.