Nya inredningsdetaljen

4 november 2021

Luftrenare är det senaste inom hemelektronik som alla pratar om. Luftrenaren skapar renare luft i ditt hem, på ditt kontor, på ditt hemmakontor, i din butik, på gymmet och många andra platser. Leitz TruSens luftrenare är inte bara en högkvalitativ produkt, den har även en design som smälter in i olika miljöer.

- Designen är viktig, det är en produkt som fyller stor funktion men den får inte se ut hur som helst. Den måste passa in och den måste vara praktisk. Därför skapade vi en rund luftrenare i slimmad och modern design med ett bärhandtag som gör den lätt att flytta runt, säger Marc Brion Category Manager på ACCO Brands.

 Idag när många av oss både arbetar och lever i våra hem och det är enormt viktigt att skapa en miljö som är både trivsam, hälsosam och funktionell. 

- Idag lever vi med mer elektronik, även i våra hem, och dessa produkter är numera också inredningsdetaljer. Funktion och design smälter samman – det ena behöver inte utesluta det andra. Leitz TruSens luftrenare har en unik teknologi då den med sin runda design tar in luft 360 grader och med sin patenterade PureDirect Teknologi sedan sprider luft i två olika luftströmmar över hela rummet. Två av modellerna har även en SensorPod som placeras på andra sidan rummet från luftrenaren, SensorPod läser av luftkvaliteten i ditt rum och skickar informationen till luftrenaren som justerar luftflödet därefter så att du får renare luft baserat på kvaliteten i hela rummet jämfört med luftrenare som bara läser av luftkvaliteten där luftrenaren är placerad, fortsätter Marc Brion.


- Idag när många av oss både arbetar och lever i våra hem och det är enormt viktigt att skapa en miljö som är både trivsam, hälsosam och funktionell. Luften vi andas in är viktig för vårt välmående och vår hälsa.

Leitz TruSens kommer i tre storlekar och ytan på det rum som du vill täcka avgör vilken av de tre modellerna som passar bäst.  Leitz TruSens (Z2000 och Z3000) är testad och kvalitetscertifierad av ECARF (European Center for Allergy Reserach Foundation) som endast certifierar produkter som möter deras guidelines och kriterier för att motverka allergier.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.