Nya hyresgäster till Spiralen köpcentrum

16 februari 2021

I vår öppnar ett nytt restaurangkoncept i Norrköping City när Dubbel Dubbel slår upp portarna till sin femte restaurang i Sverige.

Dubbel Dubbel öppnar restaurang i Norrköping.
Dubbel Dubbel öppnar restaurang i Norrköping.

Dubbel Dubbel är en dumplings och dimsum-restaurang som tar avstamp i den kinesiska street-food-kulturen. Här serveras något för alla smaker, från små till stora rätter med kött, vegetariskt eller veganskt. Dubbel Dubbel ett Chinese Sharing-koncept med extra allt där gästerna erbjuds en maximalistisk upplevelse med en unik blandning av tvättäkta kinesiskt ursprung och respektlösa tolkningar. Det känns i starka smaker, stor njutning och varmt bemötande till ett överraskande bra pris.

- Fantastiskt roligt att utvidga vårt restaurangutbud och erbjuda Norrköpingsborna ett nytt spännande koncept där man serverar både vällagade luncher och utsökta middagar i en unik miljö, säger Jimmy Ekström, Affärsområdeschef Handel Lundbergs Fastigheter.

Sedan tidigare finns fyra Dubbel Dubbel-restauranger i Sverige etablerade i Göteborg och Malmö. Under 2021 öppnar även Dubbel Dubbel i Stockholm. 

- Norrköping City är en perfekt plats att vidareutveckla Dubbel Dubbel. Här finns en gedigen matkultur där invånarna uppskattar god mat och dryck. Vi erbjuder en ny unik mötesplats och mättar både den hungrigaste gästen eller den som bara är sugen på något litet, säger John Wigelius, VD för Dubbel Dubbel.

Dubbel Dubbel öppnar under våren 2021 i hörnet av Spiralen Köpcentrum Hantverkargatan/Olai kyrkogata. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.