Nya hyresgäster till Curanten

9 december 2019

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med två nya hyresgäster i Curanten. Nästa höst är kontorsbyggnaden färdigställd.

Curanten.jpg
Foto: Atrium Ljungberg

Reload Superfood Bar och Kronans Apotek är de två bolagen som nu också har hittat till Atium Ljungbergs nybygge Curanten i Sickla. Curanten omfattar totalt 11 500 kvm med bland annat vårtdcentral, naprapater, psykolog, sjukgymnastik och babysim. De två senaste hyresgästerna kommer att öppna sina verksamheter i huset under fjärde kvartalet 2020.

 - I Sickla skapar vi ett nav med olika sorters hälso- och vårdaktörer samlade på samma ställe. Reload Superfood Bar och Kronans Apotek är viktiga inslag i Curantens helhetserbjudande och vi är väldigt glada att de båda valt Curanten för sina nya etableringar, säger Charlotta Gustafson, Head of leasing på Atrium Ljungberg, i ett pressutskick.

Curanten ska bli ett hus med fokus på hälsa där idén är att samla många olika sorters vård- och hälsoaktörer på samma plats.

Hyresavtalen med Reload Superfood Bar och Kronans Apotek är så kallade gröna hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.