Ny vakans i Helsingborg

1 september 2020

Helsingborgshem lämnar kontoret intill Hamilton vid Fria Bad och flyttar till nya kontorshuset Drottningen på Drottninghög i början av 2021. Cimbria Holding Fastighets AB, som ingår i samma företagsgrupp som Stenströms Skjortfabrik, står som byggherre för kontoret och blir hyresvärd åt Helsingborgshem. Deras nuvarande kontor vid Hamilton House ligger i ett fantastiskt läge och blir i samband med flytten vakant.

Helsingborg.jpg
Bild: Pixabay

Flytten till det nya kontoret beräknas ske i början av nästa år. Den ökade närvaron på Drottninghög är ett led i bostadsbolagets strategi att bidra till attraktiva stadsdelar i hela Helsingborg, där Drottninghög är ett viktigt utvecklingsområde. Med fler aktörer som verkar på området kan det utvecklas till en mer dynamisk stadsdel med liv och rörelse.

Flytten innebär samtidigt att bolaget lämnar kontoret vid Hamilton House på Drottninggatan 136. Lokalerna som Helsingborgshem lämnar kommer fortsatt att hyras ut som kontor, men till vem eller vilka är inte klart ännu. Helsingborgshem fortsätter att äga både kontorshuset och bostadshuset Hamilton House.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.