Ny pop-up outlet till Linden Köpcentrum

12 mars 2021

Multibrandkedjan Johnells, som varit etablerad i många år i Linden Köpcentrum, slår inom kort upp portarna till en modeoutlet. Hur länge PopUp-portarna står öppna för köpsugna östgötar är oklart, men säkert är att det blir en spännande destination för alla modesugna som vill göra bra klipp.

Under våren välkomnar Linden köpcentrum varmt multibrandkedjan Johnells senaste koncept i en av Lindens största lokaler på 420 kvm. Det handlar om en outlet i pop-up format, något som är ett helt nytt format för multibrandkedjan Johnells, som säljer varumärken som GANT, Ralph Lauren, Parajumpers, Busnel med flera. Johnells Pop-Up Outlet kommer etableras mitt emot Johnells nuvarande butik på plan 2.

- Vi är enormt glada över att kunna introducera en ny och flexibel arena där vi kan erbjuda kunderna ett urval av det allra bästa från världens alla stora varumärken, till väldigt svårslagna priser, säger Anna Gonzalez Selin, mångårig medarbetare på Johnells som tillsammans med kollegan Victor Åkerlund kommer arbeta i Johnells Pop-Up Outlet.

Tillsammans med den nyligen öppnade outlet-butiken i Södertälje är det här första gången Johnells satsar på outlet-formatet i fysiska butiker, och man har sedan några år tillbaka erbjudit kunderna en outlet online på johnells.se.

- Vi tycker att Johnells Pop-Up Outlet är ett spännande tillskott till Johnells-familjen. Att kunna ta erbjudanden som tidigare varit exklusiva för vår webbplats ut i butik ser vi som en väg framåt i att bredda vårt kunderbjudande, säger Johnells VD Jonas Carpvik som betonar att kundupplevelsen och den personliga servicen alltid varit en av Johnells viktigaste hörnstenar.

Som namnet skvallrar om är Johnells Pop-Up Outlet en tidsbegränsad satsning, och det budskapet man framförallt vill förmedla är att ta chansen – just nu – och upptäck en ny värld av goda modefynd.

Vi ser fram emot en ljusare vår tillsammans, med mer mode att erbjuda Norrköpingsborna.

- I den mycket tuffa tid som vi just nu befinner oss i på grund av coronapandemin är det extra roligt att en av våra starkaste lokala stjärnor valt att vidareutveckla sitt erbjudande i Linden Köpcentrum. Johnells satsning stärker verkligen Norrköpings city som handel- och mötesplats. Nu ser vi fram emot en ljusare vår tillsammans, med mer mode att erbjuda Norrköpingsborna, säger Emma Tördahl, Centrumledare på Lundbergs Fastigheter. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.