Ny hyresgäst till Entré

4 mars 2021

Trianon har tecknat ett femårigt hyresavtal med Sveriges BostadsrättsCentrum AB (SBC) som kommer att att hyra cirka 830 kvm på Entré i Malmö. Beräknad inflyttning är 1 juli 2022. Hyresgästen är en av flera nya hyresgäster inom kontor och samhällsservice som bolaget nu välkomnar till Entréfastigheten Rolf 6.

wikimedia.jpg
Bild: Wikimedia

SBC är Sveriges största oberoende expert sedan 100 år på förvaltningstjänster för bostads-rätter. Idag är bolaget en helhetsleverantör med egna specialister inom ekonomisk, och teknisk förvaltning, fastighetsdrift och nischad expertis inom projektledning och juridisk rådgivning.

Entré har ett attraktivt kommunikationsläge med handel, upplevelser, samhällsservice och kontor på en och samma plats.

Förutom SBC pågår förhandlingar med flera nya hyresgäster, både inom segmentet kontor och samhällsservice, vilket bolaget ser som ett mycket positivt tillskott för att utveckla Entréfastigheterna.

Trianon förvärvade Entréfastigheterna 2017 och har sedan dess utvecklat fastigheterna så att de inrymmer både samhällsservice, kontor, bostadsnära handel och upplevelser, allt på en och samma plats med tillgång till mycket goda kommunikationer.

- Vi ser ett stort intresse hos allt fler nya hyresgäster inom segmentet kontor och samhällsservice att etablera sig i Entréfastigheterna. Entré har ett attraktivt kommunikationsläge med handel, upplevelser, samhällsservice och kontor på en och samma plats, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

- På SBC i Syd har vi de senaste åren haft en kraftig tillväxt och är glada att vi äntligen hittat lokaler som stödjer våra behov. Lokalerna på Entré blir en fantastisk arena för våra medarbetare att fortsätta skapa framgång tillsammans med våra kunder, säger Jesper Kristensen, Regionchef Syd på SBC.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.