Nu expanderar Strömpilen i Umeå

15 maj 2024

Ett nytt hyresavtal om knappt 2 600 kvm har tecknats med Dollarstore vid Strömpilen Umeå. Med en hyrestid på tolv år förväntas denna etablering bli ett långsiktigt och lönsamt samarbete för bägge parter.

Bild: Svenska Handelsfastigheter
Bild: Svenska Handelsfastigheter

Dollarstore kommer att ta plats vid ett redan pulserande handelsområde där besökare kan hitta ICA Maxi, Lager 157, Nordic Wellness, Blomsterlandet, ArkenZoo, Dogman, Cervera, HiFi Klubben och många fler. Den strategiska placeringen förstärker områdets status som regionens viktiga shoppingdestination och skapar synergier med de befintliga butikerna.

– Vi är mycket nöjda med butiksläget och hoppas kunna bidra till att vi tillsammans gör Strömpilen än mer attraktivt. Vi har en stark tro på Umeå som etableringsort och ser fram emot att välkomna ännu fler kunder till oss, säger Fredrik Holmström, etableringschef vid Dollarstore.

Invigningen är preliminärt satt till 1 december 2024. Denna nya satsning, som avser Elgigantens tidigare lokaler, berikar inte bara det lokala näringslivet utan även områdets breda utbud och förstärker dess attraktionskraft som ett förstklassigt shopping- och fritidsområde.

– Vi är övertygade om att den nya verksamheten kommer att bidra till att ytterligare stärka och diversifiera handelserbjudandet i området. Det är en perfekt match som kompletterar de redan etablerade aktörerna och tillsammans kommer vi att fortsätta erbjuda ett attraktivt shoppingområde för alla i Umeå och dess närområde, säger Thomas Holm, VD för Svenska Handelsfastigheter.

CBRE har agerat rådgivare till Svenska Handelsfastigheter vid denna uthyrning.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.