Nola flyttar till Aqua

18 maj 2021

Skanska har tecknat ett hyresavtal med Nola, en marknadsledande möbelproducent och utvecklare av hållbara designmöbler för det urbana stadsrummet. Nola flyttar in på entréplan i Aqua våren 2022.

Bild: Skanska Fastigheter Öresund

Kontorshuset Aqua ligger i Citadellsstaden på Universitetsholmen i Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill kanalen och med Malmö C på bekvämt gångavstånd. Aqua är utformat för att uppmuntra till en hälsosam och hållbar livsstil och byggs enligt de internationella certifieringarna LEED och WELL. I Aqua får varje kontor sin egen terrass anpassad för utomhusarbete. På entréplan finns lokaler för publik verksamhet samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum. Nola hyr en publik kontorslokal om ca 200 kvm på ett fantastiskt hörnläge, med uteplats, längs den livliga Neptunigatan och mot den idylliska småbåtshamnen.

Att få ett kontor med både ute och innemiljö känns naturligt för oss i vår verksamhet, där vi själva ser en stor efterfrågan på möbler till utekontor.

- Vi på Nola ser mycket fram emot flytten. Att få ett kontor med både ute och innemiljö känns naturligt för oss i vår verksamhet, där vi själva ser en stor efterfrågan på möbler till utekontor, säger Henrik Edlund, VD på Nola industrier.

Aquas fasad ut mot Neptunigatan andas industriell elegans. Den öppna portalen mellan de två sammankopplade huskropparna leder in till innergården och ramar in utsikten mot Malmöhus slott. Aquas gröna innergård bjuder på sköna sittplatser och i området byggs dessutom en kanalpromenad, utmärkt för walk-and-talks, lunchpromenader och träningspass i utegymmet.

- Nola arbetar med god kvalitet, bra funktion och starkt miljötänk i kombination med snygg design. Det rimmar mycket väl med vad vi vill uppnå med Aqua. Därför är vi glada att kunna erbjuda en skräddarsydd lokal för Nola i bästa läge längs Neptunigatan säger Patrik Lundberg, Marknadsansvarig Skanska Öresund.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.