Munin NXT får ny hyresgäst

7 september 2021

Bonnier Fastigheter fortsätter utvecklingen av kvarteret Munin genom byggandet av det nya kontorshuset Munin NXT i ett av Uppsalas bästa lägen. Nu står det klart att Länsförsäkringar Uppsala flyttar in i Munin NXT i september 2022.

Bild: Bonnier Fastigheter
Bild: Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter fortsätter nu utvecklingen av kvarteret Munin i södra delen av city genom att bygga det nya kontorshuset Munin NXT i ett av Uppsalas bästa kontorslägen. Med hållbarhet i fokus skapas 3 600 kvm kontor i Munin NXT, utrustade med bästa tänkbara service och teknik. Byggnaden utvecklas energieffektivt med material som minskar både det direkta och indirekta miljöavtrycket. Hela byggnaden är designad för en hållbar livsstil med hög kvalitet och kommer att certifieras enligt BREEAM nivå Excellent. Samtidigt får det befintliga Muninhuset, som förvärvades 2018, ett lyft med inbjudande gemensamma miljöer både inomhus och utomhus, en bemannad gemensam reception och inspirerande mötesplatser.

För Länsförsäkringar Uppsala innebär flytten att hela den Uppsalabaserade verksamheten samlas i ett och samma kontor.

- Genom att samla alla medarbetare och alla kompetenser på ett och samma kontor i Uppsala, kommer vi kunna hjälpa våra kunder på ett ännu smidigare sätt. Munin NXT är en fastighet som möter alla våra behov om vad ett modernt kontor ska vara, säger Ulrica Hedman, vd för Länsförsäkringar Uppsala.

- Vi ser fram emot att välkomna Länsförsäkringar till Munin NXT där vi tillsammans har skräddarsytt fyra våningsplan för att tillgodose Länsförsäkringars behov. Munin NXT är en omtänksam arbetsplats som främjar hållbara och miljömedvetna val och vi hoppas Länsförsäkringar med medarbetare ska trivas där, säger Lars Skoglund, Marknadsområdeschef.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.