Munin får nya hyresgäster

29 maj 2024

Bonnier Fastigheter har tecknat tre nya hyresavtal i Muninhuset i Uppsala.

Bild: Bonnier Fastigheter
Bild: Bonnier Fastigheter

Munin NXT stod färdigt 2022 och har redan blivit en central punkt för affärsutveckling i Uppsala. Länsförsäkringar, som flyttade in i 4 av 6 våningsplan vid byggnadens invigning, har uttryckt stor tillfredsställelse med lokalerna och den service som erbjuds genom Bonnier Fastigheter Business Center. I takt med att behovet av moderna och hållbara arbetsplatser växer, har Länsförsäkringar nu beslutat att utöka sin förhyrning hos Bonnier Fastigheter i Munin NXT i Uppsala med ytterligare ett våningsplan på 615 kvm. Denna utvidgning speglar inte bara företagets tillväxtambitioner utan också Uppsalas attraktivitet som affärsstad.

Lantmäteriet till större lokaler

Lantmäteriet är hyresgäst hos Bonnier Fastigheter sedan 2010. I Muninhuset flyttar Lantmäteriet nu till större lokaler om 755 kvm. Läget med närheten till resecentrum, goda kollektiva kommunikationsmöjligheter för medarbetarna, samt goda parkeringsmöjligheter för kunder har varit uppskattat. Inflytt i de nya lokalerna sker i oktober 2024.

Fler nya hyresgäster

Till Muninhuset flyttar även ytterligare en, ännu ej namngiven, hyresgäst in på 463 kvm. Det centrala och attraktiva läget gjorde att valet föll på Muninhuset. Med moderna lokaler, service och gemensamma ytor mötte Bonnier Fastigheter hyresgästens behov och önskemål. Här får hyresgästerna tillgång till reception, konferensrum, loungeytor, flexibla arbetsplatser och olika servicetjänster.

    - Vi är glada att välkomna våra nya hyresgäster till oss i Muninhuset. Vi ser fram emot att tillhandahålla den service och de faciliteter som kommer att bidra till våra hyresgästers fortsatta framgång, säger Ulrika Klingberg, Uthyrningsansvarig Uppsala på Bonnier Fastigheter.

    Pernilla Gilbert

    Kommunikatör

    Följ artikelämnen

    Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.