Mobilia ställer om

30 mars 2021

Med en växande befolkning ökar behovet av hälso- och friskvård i Malmö. Nu ställer Mobilia om ett helt våningsplan för vård- och hälsosatsningen c/o Mobilia, där tre nya vårdaktörer öppnar under våren. "Det här är en utveckling som gynnar både våra besökare och verksamheterna", säger Anders Murmark på Atrium Ljungberg.

Foto: Manne Widung

De senaste åren har Mobilia genomgått en omfattande förändring från traditionellt köpcentrum till en modern mötesplats för Malmöborna. Under 2020 färdigställdes Torghuset med bland annat 74 nya hyreslägenheter och ett nytt kulturutbud med Nordisk Film Bio och sagovärlden Funnys Äventyr.

Malmö växer. Det är framför allt de unga och de allra äldsta som blir allt fler och vi ser att efterfrågan på service ökar. 

När Mobilia Vårdcentral och Folktandvården öppnade i höstas blev det startskottet för nästa storsatsning – c/o Mobilia. Totalt ska 4 500 kvadratmeter fyllas med ett brett serviceutbud inom vård, hälsa och välbefinnande. Genom att nu välkomna Barnläkargruppen Sparta, BVC Bambino och Barnmorskegruppen stärker Mobilia utbudet ytterligare och blir ett servicenav för Malmös barnfamiljer.

–  Malmö växer. Det är framför allt de unga och de allra äldsta som blir allt fler och vi ser att efterfrågan på service ökar. Genom vård- och hälsosatsningen c/o Mobilia omvandlar vi nu handelsyta till serviceyta. Vårens öppningar med tre starka aktörer inom barn- och mödravård stärker erbjudandet och skapar fler anledningar att besöka Mobilia, säger Anders Murmark, fastighetschef på Atrium Ljungberg i Malmö.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.