MIMO lockar till sig nya hyresgäster

19 mars 2024

NCC har tecknat avtal med två nya hyresgäster om totalt cirka 740 kvadratmeter kontorsyta i MIMO. Fastigheten ligger mitt i Mölndals innerstad som erbjuder småskaliga butiker, en modern galleria och kommunikationer lätt tillgängliga utanför dörren.

Bild: NCC
Bild: NCC

Univar Solutions, som arbetar med distribution av kemiska produkter, hyr en kontorslokal om 291 kvadratmeter i MIMO.

Avoki erbjuder IT-lösningar till arbetsplatser. Företaget hyr en kontorslokal om 449 kvm. Båda bolagen tillträder sina lokaler i februari 2025.

— Vi arbetar med att skapa toppmoderna IT-lösningar som tar företag in i framtiden. Därmed är det givetvis viktigt för oss att säkerställa att vårt kontor lever upp till våra högt ställda krav och det kontoret har vi hittat i MIMO, säger Tobias Lindstrand, Site Manager på Avoki.

MIMO omfattar cirka 38 000 kvadratmeter bruttoareayta varav 32 000 kvadratmeter är uthyrningsbar yta. Projektet består av en befintlig byggnad som renoveras samt nybyggnation av två byggnader med 18 respektive 11 våningar, som inrymmer både kontor och service. De första hyresgästerna kommer att flytta in under september 2024.

— Vi märker av ett mycket stort intresse för vårt kontorsprojekt MIMO i Mölndal.  Vi gläds åt att huset fortsätter att fyllas med hyresgäster och att vi nu även kan välkomna Univar Solutions och Avoki till MIMO, säger Ola Hansson, avdelningschef NCC Property Development.

Andra hyresgäster som tecknat hyresavtal i MIMO den senaste tiden är bland annat Kappahl, Hertz och Absfront. Axfood, SATS och Mindpark är sedan tidigare klara hyresgäster och kommer att bidra till husets höga nivå av service. Husen byggs för att hållbarhetscertifieras enligt BREEAM-rankingen nivå Excellent.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.