Mer coworking till Sundbyberg

29 november 2022

Under sommaren 2022 öppnade Convendum upp ett nytt coworking space i Stockholmsregionens nya dynamiska område, Umami Park i Sundbyberg. Sundbyberg har ett brett näringsliv och är en attraktiv etableringsort med över 4 000 företag. Under hösten 2023 etablerar Convendum ett andra coworking space i Sundbyberg centrum.

convendum webben.jpg
Bild: Convendum

- Det är roligt och spännande att växa innanför tullarna men vi har länge sett fram emot att nu även kunna erbjuda coworking utanför tullarna som vi nu har gjort i samband med öppningen i Sundbyberg, säger Oscar Limbäck, COO på Convendum.

Convendum erbjuder 5 000 kvadratmeter kontor, konferens och lounge, fördelat på tre våningsplan i Wallenstams fastighet som är beläget i Umami Parks centralkvarter.


- Vi är väldigt glada över att välkomna Convendum till Umami Park som är ett av våra större utvecklingsprojekt. Sundbyberg är ett område med stark attraktionskraft och utveckling, säger Mathias Aronsson, Vice VD för Wallenstam och Regionchef för Stockholm/Uppsala.

Under hösten 2023 etablerar Convendum ett andra coworking space i ett av Sundbybergs centrums mest ikoniska hus, Koppartråden. Det kommer att finnas kontorslösningar och öppna arbetsytor för coworking på ca 4 000 kvm fördelat på två stora våningsplan.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.