Möten på hög nivå

22 december 2022

Ett par månader har gått sedan dörrarna till Jacy’z Hotel & Resort slogs upp på vid gavel. Nu intar citydestinationen ytterligare en våning i den majestätiska byggnaden. På våning 24 lanseras Sky Affairs, 500 kvadratmeter dedikerade till möten och konferens som snart öppnar tillsammans med fler spännande nyheter under 2023.

sky affairs.jpg
Bilder: Jacy´z

- Vi gillar att överraska våra gäster och vår ambition är att Jacy’z ska vara ”the gift that keeps on giving”. Att vi nu kan erbjuda denna krispiga nyhet för alla som vill boka ett möte eller en konferens i Göteborgsområdet är magiskt, säger Jimmy Olsson, CEO.

Sedan november 2022 erbjuder Jacy’z Hotel & Resort i centrala Göteborg två olika hotellkoncept, en pool club, en sports club samt flera restauranger och barer. Sedan öppningen har de redan hunnit öppna Gabys – ytterligare en lunchrestaurang och deli, till alla boende och arbetande i Gårdaområdets stora glädje. Under 2023 kommer det att tillkomma ännu fler nyheter. En första nyhet under 2023 är Jacy’z Sky Affairs, ett helt våningsplan dedikerat till möten och konferens.

Från våning 24 kommer du att kunna blicka ut över hela staden. Det är en riktigt häftig plats som verkligen kommer att imponera! 

Utsikten nästan 100 meter ovanför marken kommer att vara spektakulär, utlovar Business Opportunity Manager Christopher Grujovic:

- Från våning 24 kommer du att kunna blicka ut över hela staden. Det är en riktigt häftig plats som verkligen kommer att imponera! När det gäller våra möten, eller Meetings & Celebrations som vi har valt att kalla det, har vi sett en oerhört stor efterfrågan sedan öppning. Trycket på våra 16 mötesrum på plan tre och fyra har varit massivt, vilket så klart är väldigt roligt. Den gör att det nu känns väldigt lämpligt att vi nu ska växla upp och erbjuda ytterligare 500 kvadratmeter i form av sju mötesrum.


CEO Jimmy Olsson är övertygad om att konceptet kommer att gå hem hos alla som vill ta sina möten till nästa nivå:

- När vi utvecklar våra olika koncept är en viktig del att se till alla dimensioner av upplevelsen. Ett mötesrum kan vara bara ett mötesrum där dagordningen blir överstökad men det kan också vara så mycket mer. Om man designar och planerar på rätt sätt kommer det både att finnas utrymme för skratt, kreativitet och gott snack. Just för mötesrummen på våning 24 är det utsikten som är ”the big deal”, det som verkligen sätter pricken över i:et i upplevelsen. Det är den som man både kommer att fota till inlägget på LinkedIn och berätta om när man är tillbaka på kontoret.

Det är inte bara utsikten som kommer att vara spektakulär. Mjuka fåtöljer, tjocka mattor och vacker inredning, som kommer att föra tankarna till andra sidan Atlanten. Här kommer mötesdeltagarna från och med mars 2023 att kunna koppla upp sig smidigt till både skärmar och wifi och sedan lugnt luta sig tillbaka och njuta av utsikten. Efter att mötet är slut hägrar allt som huserar i byggnaden bara en hisstur bort och erbjuder både god mat, musik och avslappning för den som väljer att stanna kvar tills efter office hours.

Jacy’z Sky Affairs har nu öppnat upp för mötes- och eventbokningar och i mars 2023 välkomnar de sina första gäster.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.