Lyckas med er annonsering

20 mars 2024

Att marknadsföra lediga objekt kräver en noggrann strategi för att locka intresserade företag. Nyckeln är att skapa annonser som verkligen sticker ut och fångar intresset hos potentiella hyresgäster.

Bild: Lokalguiden
Bild: Lokalguiden

För det första är det avgörande att ha högkvalitativa bilder som visar lokalens bästa sidor. Bilder som visar olika delar av lokalen, dess layout och eventuella bekvämligheter ger en tydligare bild av vad som erbjuds. Se gärna vårt Mediapaket för mer information. 

Utöver visuella element är en detaljerad beskrivning av lokalen avgörande. Detta innebär att ange storlek, layout och eventuella speciella egenskaper såsom parkeringsplatser, speciell teknik eller andra bekvämligheter. 

Att erbjuda flexibla hyresavtal kan också vara lockande för företag som söker lokaler. Det kan innebära korttidskontrakt eller möjligheter till anpassningar av lokalen efter hyresgästens behov. Att vara lyhörd för hyresgästernas krav och behov kan öka chanserna att locka företag till lokalen.


  1. Tips från oss:


    Extra synlighet: Med vår tjänst Extra synlighet visas din annons högst upp tillsammans med andra sponsrade lokaler.


    Aktualisera och underhåll annonsen regelbundet: Se till att din annons är uppdaterad med korrekt information om lokalen och eventuella ändringar i tillgänglighet eller prissättning.


  2. Betona fördelarna: Framhäv de unika fördelarna med din lokal. Det kan vara saker som närhet till kollektivtrafik, närhet till restauranger och affärer, tillgång till grönområden eller något annat som kan vara attraktivt för potentiella hyresgäster.


    1. Tydlig kontaktinformation:
       Se till att ange tydlig kontaktinformation för att göra det enkelt för intresserade att nå dig, till exempel ett telefonnummer eller en e-postadress.






Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.