Lokalguiden storsatsar på visuellt innehåll

23 november 2021

Sveriges ledande aktör inom marknadsföring av lediga lokaler, Lokalguiden, ingår strategiskt partnerskap med Pixery som tillhandahåller digitala visualiseringslösningar, i syfte att ge en förhöjd onlineupplevelse av att hyra eller köpa lokaler.

Lokalguiden ingår nytt samarbete med Pixery.
Lokalguiden ingår nytt samarbete med Pixery.

Lokalguiden besöks varje vecka av tiotusentals användare som söker ett brett utbud av lediga lokaler. Sajten beskrivs ofta som den naturliga länken mellan lokalsökande företag och fastighetsägare Utöver en sökbar databas, hjälper de med att sammankoppla de båda målgrupperna genom mässor och ett eget magasin.

Lokalguiden önskar addera mervärde till fastighetsägarna som annonserar sina vakanser genom att erbjuda tjänster som ska leda till uthyrningar och korta vakanstiderna. Samtidigt vill man höja kundupplevelsen och göra det lättare för lokalsökande företag att hitta rätt lokal.

Pixery har utvecklat SaaS-produkter för virtuella visningar av fastigheter. Bolagets lösningar bidrar till kortare försäljningstider, ökad säkerhet, samt förhöjd upplevelse av att köpa eller hyra bostäder och lokaler. Med hjälp av Pixerys interaktiva teknologi, kan användare visualisera kontor eller annan kommersiell fastighet långt innan den är byggd.

– Vi ser fram emot ett bra samarbete med Pixery Media som vi anser sticker ut positivt med denna typen av mediaproduktion, säger Daniel Åberg, vd på Lokalguiden.

– Lokalguiden har ett tydligt fokus på att ge sina besökare en förhöjd upplevelse av söka bland hela Sveriges utbud av lediga lokaler och det är en väldigt bra match med vad vi på Pixery vill bidra med, säger Anna Nordström, vd på Pixery.

Klicka här för att läsa mer om erbjudandet: Lokalguidens Mediapaket


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.