Lokalguiden hjälper er att hyra ut

15 maj 2020

Lokalguiden vill göra det ännu enklare för er som fastighetsägare att hitta nya hyresgäster till era vakanta lokaler. Nu lanserar vi ett helt nytt sätt att hyra ut era lokaler på.

Hyr ut din lokal via Lokalguiden.

Med över 100 000 unika besök per månad är Lokalguidens webbsida den perfekta platsen för att nå lokalsökande företag. Vi har nu gjort det ännu enklare för er genom att ta fram olika abonnemangsnivåer och på mindre än 2 minuter kan ni annonsera era lediga lokaler. 

Det här följer vår utveckling att stärka vår position i hela landet. Det skall vara enkelt att annonsera på Lokalguiden.se och de olika abonnemangsnivåerna hjälper våra kunder att hitta rätt, säger Håkan Landmér, Marknadschef på Lokalguiden. 


För er som snabbt vill komma igång med vårt objektshanteringssystem för att exponera era objekt har vi tagit fram en helt kostnadsfri nivå.

– Med vår nya lösning betalar ni endast för det ni använder, helt utan bindningstid eller uppsägningstid. Vi har gjort det möjligt att på ett snabbt sätt skapa ett konto och lägga upp lokaler och flexibiliteten gör att det passar både små och stora fastighetsägare. En stor nyhet är att man kan betala med kort direkt på sidan, och gör man det får man 10 procent rabatt, säger Daniel Sunnerberg, IT-chef på Lokalguiden.

Hitta er nya hyresgäst redan idag. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.