Logistik i Staffanstorp

24 februari 2021

First Class of Brands har skrivit avtal med Logicenters om att flytta in i deras kommande toppmoderna anläggning i Staffanstorp, Skåne. När First Class Brands of Sweden flyttar in i en femtedel av fastigheten innebär det att resterande yta om cirka 20 000 kvm kommer att stå till förfogande för ytterligare hyresgäster.

staffanstorp.jpg
Bild: Pixabay

2019 köpte Logicenters 120 000 kvm mark i Staffanstorp av Kilenkrysset med avsikt att börja bygga ca 24 000 kvm (totalt ca 60 000 kvm kan byggas). Anläggningen beräknas stå klar under början av 2022 och First Class Brands of Sweden väntas flytta in senare under samma år. Fastighetens resterande yta om hela 20 000 kvm byggs för närvarande på spekulation.

CBREs rådgivare Christoffer Bladh Nord kommenterar:

- Riktigt kul att parterna har signat och att det blev just First Class Brands of Sweden som blir den första hyresgästen. Det är en toppmodern fastighet i ett attraktivt läge så det är perfekt för det snabbväxande hälsoföretaget.

Objektet blir belägen på adressen Västanvägen i Kronoslätts Företagspark. Närheten till Malmö och Öresundsregionen gör att områdets geografiska läge är mycket attraktivt för olika typer av företag. Tidigare har företag som Bring Frigo, Kuehne+Nagel och Microsoft valt att etablera sig i företagsparken. När First Class Brands of Sweden flyttar in i en femtedel av fastigheten innebär det att resterande yta om cirka 20 000 kvm kommer att stå till förfogande för ytterligare hyresgäster.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.