Lekfullt landmärke i Hyllie

29 mars 2022

Projekteringen för Wihlborgs största och högsta kontorshus, Vista, är i full gång. Kontorshuset kommer att ha fokus på lekfull arkitektur och stor flexibilitet. Möjligheten för företag att växa här kommer att vara stor.

vista.jpg
Bild: Wihlborgs

Kontorshuset Vista är beläget i Hyllie och kommer att bli Wihlborgs största fastighet hittills. Den skånska slätten, skogen och stranden står för inspirationen till interiören i det nya kontorshuset som med sina totalt  13 våningar kommer kunna erbjuda öppna vyer mot både söder och öster. På sammanlagt 16 600 kvadratmeter kommer husets hyresgäster kunna växa vidare här.


– Vi vill erbjuda våra hyresgäster flexibiliteten att kunna anpassa utrymmet efter storleken på bolaget, oavsett om det växer eller blir mindre. De som hyr in sig hos oss får en arbetsplats som är väl genomtänkt ur ett hållbarhetsperspektiv, både i själva fastigheten men även invändigt eftersom vi utvecklar kontorshuset med fokus på människorna som jobbar där, säger Rickard Berlin, projektansvarig på Wihlborgs. 

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.