Ledigt i strategiskt läge

17 maj 2022

Cushman & Wakefield har vunnit det prestigefyllda uppdraget att bistå DEAS Asset Management med uthyrningsarbetet för fastigheten Hilton 6 i Solna, strategiskt placerad i Frösunda.

avtal.jpg
Bild: Pixabay

Hilton 6 är strategiskt placerad i Frösunda med ett ypperligt skyltläge och med direkt access till de stora trafiklederna. Kontorslokalerna är av mycket god kvalitet. Miljö- och hållbarhetsperspektivet kommer att väga tungt vid kommande hyresgästanpassningar. Fastigheten genomgår förnärvarande en certifiering enligt BREEAM In-Use med ambitionen att nå nivå Excellent.

Hilton 6 är en av de bäst belägna fastigheterna i Frösunda.

Den kommande vakansen är ca 5 800 kvm och kan hyras ut till en eller flera hyresgäster. Inflyttning beräknas kunna ske från och med Q3 2023. Våningsplanen är i dag anpassade för ett aktivitetsbaserat arbetssätt med varierande storlekar på mötesrummen och trevliga loungeytor. Takterrasserna erbjuder både utsikt och en samlingsplats för personalen. Generöst med parkeringsmöjligheter i fastighetens garage.


Karin Barkvall, Fund Manager, DEAS Asset Management, säger i en kommentar:

- Hilton 6 är en av de bäst belägna fastigheterna i Frösunda. Läget och kvaliteten på lokalerna gör det till ett självklart alternativ på den nya kontorsmarknaden. Vi ser fram emot att samarbeta med Cushman & Wakefield för att hitta rätt hyresgäster till huset.

Rikard Skoglund, Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield, säger:

- Vi är glada och stolta över att DEAS Asset Management har valt oss som uthyrningsrådgivare i detta spännande projekt.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.