Ledigt högst upp

4 februari 2022

Med attraktiva lokaler som möter framtidens arbetssätt, coworking och trivsamma matupplevelser lockar Skanskas kontorsprojekt Sthlm New ytterligare sex nya hyresgäster till området. För den som lockas av en spektakulär utsikt finns lokaler som omfattar 2 800 kvm kvar att hyra högst upp i huset med utblick upp till tre mil i samtliga väderstreck.

sthlm new_webben.jpg
Bild: Skanska

Det rör sig om elcykelföretaget Elcykelpunkten, byggnadskonstruktörerna BTKon, rekryteringskonsulterna Bravura, techbyrån QTE Development, VFX-bolaget Swiss International och landskapsarkitekterna Funkia som alla beslutat ta plats i det kreativa kontorsklustret i entrén till Hammarby Sjöstad. Tillsammans hyr de drygt 2 300 kvm.

- Med närvaro i Sthlm New fortsätter vi stärka vårt erbjudande gentemot nuvarande och framtida anställda. Vi har målet att vara Sveriges attraktivaste arbetsgivare och i det är så klart arbetsplatsen en nyckel. Med attraktiva lokaler, fantastiska möjligheter i och runtomkring området som möjliggör en aktiv och hälsosam livsstil så har vi landat helt rätt med vårt andra Stockholmskontor, säger Martin Sander, VD Bravura.


Några av hyresgästerna har redan flyttat in och ansluter sig därmed till det nu 90-tal organisationer och myndigheter som har Sthlm 01 och Sthlm 04 som bas för sin verksamhet.  Ett närmare 30-tal av dem är hyresgäster direkt hos Skanska och övriga via kontorslösning hos coworkingföretaget Spaces, vilka upplever en stark efterfrågan från kunder som vill erbjuda sin personal en mötesplats och stöd med olika former av hybridlösningar.

För den som lockas av en spektakulär utsikt finns lokaler som omfattar 2 800 kvm kvar att hyra högst upp i huset med utblick upp till tre mil i samtliga väderstreck.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.