Ledig logistik i Landskrona

24 maj 2022

Colliers har fått i uppdrag av Niam att arbeta med uthyrningen av 70 000 kvm lokal- och uppställningsytor belägna i Varvsudden i Landskrona hamn. Varvsudden, som ligger strategiskt placerad i Öresundsregionen, erbjuder optimal infrastruktur i form av direkt och indirekt närhet till motorvägar, flygplatser, järnvägar och framförallt sjöfart. De vakanta ytorna kan anpassas efter hyresgästens behov och är tillgängliga för omgående inflytt.

Bild:Colliers
Bild: Colliers

– Vi är glada över förtroendet vi fått från Niam och ser fram emot att arbeta med uppdraget i Landskrona. Det strategiska läget, tillsammans med möjligheten att erbjuda flexibla industri- och kontorsytor ser vi en stor efterfrågan på, säger Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers.

– Med sin strategiska placering och möjligheten att anpassas efter hyresgästens behov är Varvsudden en fulländad möjlighet vid behov av både logistik- och industrilokal. Vi har stort förtroende i Colliers och ser fram emot vårt samarbete i detta uthyrningsuppdrag, säger Oscar Hägglund, Asset Manager på Niam.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.