"Läget är perfekt"

21 mars 2023

Novier har hyrt ut 536 kvm till CauseyWestling Consulting AB (”CauseyWestling”) på Kungsgatan 24, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) (”Gamla Liv”).

novier webb.jpg
Bild: Novier

Till sommaren 2023 flyttar CauseyWestling från Blasieholmen till sina nya kontorslokaler på Kungsgatan 24 i fastigheten Polacken 29 och utökar sin lokalyta hos Gamla Liv genom denna förhyrning. Båda fastigheterna ingår i det förvaltningsuppdrag Novier har för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ).

Läget är perfekt och lokalerna renoveras precis som vi vill ha dem för att passa våra ökade behov av flexibilitet, vilket ger oss utmärkta förutsättningar för vår fortsatta expansion.

- Vi utvärderade ett flertal alternativ och valet föll på Kungsgatan 24. Läget är perfekt och lokalerna renoveras precis som vi vill ha dem för att passa våra ökade behov av flexibilitet, vilket ger oss utmärkta förutsättningar för vår fortsatta expansion. Vi är mycket nöjda med den långa relationen med Gamla Liv och Novier, och är glada över att fortsätta vår tillväxtresa med dem som hyresvärd och förvaltare, säger Paul Causey, delägande Partner på CauseyWestling.

- Det är mycket kul att CauseyWestling väljer att flytta inom beståndet. Vi har haft en bra dialog med dem för att finna den perfekta lokalen och är övertygade om att de nya lokalerna kommer att stödja deras verksamhet bra, säger Fredrik Lindén, Uthyrningschef, Förvaltningsuthyrning på Novier.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.