Koreansk hudvård till Femman

30 april 2024

Yeppo & Soonsoo fortsätter sin etablering i Sverige med en ny butik i Femman, Nordstan. Företaget som är specialiserad på koreansk skönhetsvård slår upp dörrarna till den första Göteborgsbutiken i början av juli.

Bild: Hufvudstaden
Bild: Hufvudstaden

Yeppo & Soonsoo startade 2018 och har idag åtta butiker i Finland, en i Sverige och en e-handel. Nu etablerar man sin andra svenska butik. Denna gång i Femman, Göteborg.

 

– Vi är oerhört glada att snart kunna öppna dörrarna till vår senaste skönhetsoas. Vi välkomnar såväl skönhetsentusiaster som nybörjare att uppleva magin i vår butik. Med det största utbudet av vegansk, icke djurtestad hudvård, makeup, hårvård och kroppsvård från Korea, och med drygt 80 olika ansiktsmasker att välja bland, har vi något för alla, säger Elisa Ahonpää-Kim, VD och grundare till Yeppo & Soonsoo.


Den ca 160 kvm nya butiken öppnar på gallerians gatuplan i början av juli. Med sitt stora sortiment kommer göteborgarna få tillgång till det senaste inom koreansk skönhetsvård.

 

– Yeppo & Soonsoo har fått ett fantastiskt mottagande i Sverige hittills. Deras profil och sortiment kompletterar övrigt utbud i Femman på ett bra sätt och vi önskar dem varmt välkomna till oss, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik på Hufvudstaden.

 

Gallerian Femman med sitt centrala läge mitt i Nordstan i Göteborg har som mål att vara den självklara mötesplatsen och erbjuda våra besökare den bästa shoppingupplevelsen.  

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.