Kontorshuset som syns

21 januari 2021

Strax norr om centrala Malmö, på Västkustvägen i Spillepengens industriområde, bygger Areco en toppmodern kontorsbyggnad som kommer att erbjuda unika exponeringsmöjligheter. Inflyttning i den 3000 kvadratmeter stora fastigheten är planerad till våren 2022.

areco.jpg
Bild: Areco

Endast ett busstopp från centrala Malmö och en dryg halvtimmes resa från Kastrup kommer Arecos nya kontorsbyggnad att vara välplacerad, både ur ett regionalt och internationellt perspektiv. Dessutom kommer de uppemot 40 000 fordon som färdas längs Västkustvägen varje dag att passera fastigheten, vilket gör att läget ger unika exponeringsmöjligheter.

Med en totalyta på 3 000 kvadratmeter uppdelat på tre våningsplan kommer företag att erbjudas uthyrningsmöjligheter från 300 kvadratmeter och uppåt. Lokalerna kommer att kunna utformas efter hyresgästernas behov och verksamhet för att ge maximala utvecklingsmöjligheter.

På taket kommer det att finnas en gemensam terrass med mycket växtlighet som ska vara tillgänglig för både arbete och avkoppling. Utöver det ska en parkering anläggas i anslutning till fastigheten och därifrån nås större motorvägar inom några minuter.

Byggnationen utförs av Areco Properties som är ett av Areco-koncernens fem affärsområden. Företaget fokuserar främst på att förvalta Areco:s befintliga industrifastigheter samt att förvärva och utveckla nya objekt.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.