Kontor med utstrålning

10 september 2019

Skanska Öresund AB utvecklar just nu Citadellsstaden där kontor och lägenheter skapar ett grönt och spännande kvarter. Aura är först ut av tre kontorshus och stod klart i våras. Nu finns det bara en lokal om 1 032 kvm kvar i kontorshuset ritat av Dorte Mandrup.

Aura.jpg
En ledig lokal kvar i Aura. Bild: Skanska Öresund AB.

I Citadellstaden, omgivet av kanaler och granne med Malmöhus slott och Slottsparken, byggs både kontor, bostäder, butiker, förskola och butiker.

Aura, som är det första av tre kontorshus, stod klart i våras och har redan blivit ett naturligt blickfång i Malmös nya stadsdel med sin tydliga arkitektoniska profil, sitt glänsande tak, sina stora takfönster och rymliga terrasser. Den kända danska arkitekten Dorte Mandrup, som ritat fler byggnader i närområdet, har i Aura skapat ett hus med både ljus och rymd.

Och nu finns det bara en kontorslokal kvar i det gyllene kontorshuset. På plan 4 färdigställs just nu 1 032 kvm som står klart för inflyttning redan den 1 december. Våningsplanet kan enkelt delas ner till 400 kvm. 

- Tag chansen att flytta in ett kontorshus med verklig utstrålning, bara fyra minuters promenad ifrån Malmö C, beskriver Sara Roth, marknadsföringsansvarig Skanska Öresund AB. 

Läs mer på aura.citadellsstaden.se

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.