Intelligenta arbetsplatser

6 februari 2020

Tänk dig ett enda uttag för allt, oavsett vilken teknik eller plattform du använder. Ochno ersätter teknikstrul och kabeltrassel mot en snyggare, effektivare och mer hållbar arbetsmiljö.

Ochno.jpg
Bild: Pixabay

Förutom alla möbeltillverkare och inredningsfirmor i Sverige attraherar Ochno även de stora fastighetsägarna i Sverige. Det första färdigställda kontoret med Ochnos intelligenta arbetsplatser finns på Vasakronans kontor Stallet i Uppsala Science Park. Detta är en modern arbetsplats utformad med modern teknik samtidigt som man har tänkt på att sätta människan i fokus med utrymme för egna tysta rum, stora mötesytor, ett väl tilltaget socialt lunchrum och projektrum plus konferensrum. Med Stallet har Vasakronan skapat en unik, men samtidigt helt vanlig, arbetsplats där man känner igen sig och hittar sina favoritarbetsplatser direkt. 

Disruption är vad alla sägs vilja göra,  vi gör det just nu.

Alla arbetsplatser har tillgång till skärm, mus och tangentbord och man kan enkelt koppla in sin laptop eller mobil/padda via USB-C och arbeta på storskärm. Ochnos unika teknik betyder inga onödiga kablar på bordet, alla har tillgång till internet och sina filer i molnet. Allt enkelt, snyggt och intelligent.

- Disruption är vad alla sägs vilja göra,  vi gör det just nu. Superspännande diskussioner pågår med allt från arkitekter, inredare och fastighetsägare. Inte minst med IT-sidan som vår teknik kommer ifrån. Just nu ligger vårt fokus på inredning och på att skapa snygga och intelligenta arbetsplatser, säger Olof Ermis, VD för Ochno.

Ett enda uttag är allt som behövs för din uppkoppling, inkoppling och sammankoppling. Och du får alltid en individanpassad arbetsplats, vilken plats du än väljer. Sätt bara kabeln i uttaget, så “vet” Ochno hur du vill ha det. Med Ochno är all teknik dold under bordsskivan. Allt som syns är uttaget. Välj förintegrerat direkt från möbeltillverkare eller eftermontera på befintliga ytor.

Läs mer här


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.