I väntan på vårens nyheter

13 januari 2022

Med möbelmässor som skjuts upp på grund av pandemin får vi hålla till godo med de nyheter som såg marknadens ljus i höstas. Kolla bland annat in hur du kan skapa rum i rummet, nu viktigare än någonsin, lättplacerade pallar, det perfekta bordet, lekfulla skapelser och den nya inredningsdetaljen - luftrenaren.

lättplacerade fingerborgar

Cap är en lättplacerad pall inspirerad av fingerborgar. Den distinkta formen och den lätta vikten gör den enkel att plocka fram för spontana möten vid arbetsbordet, eller för att skapa extra sittplatser i mötesrum eller loungemiljöer.

materia.se

skapa rum i rummet

Vikten av att skapa rum i rummet kan vara större än någonsin och alternativen är många. Martelas heter Noora Meet & Work, en stilfull och kompakt mötesmodul i Noora-serien. Särskilt lämplig för olika lobbymiljöer och mötesytor.

martela.se

lek med plybord

Vem har egentligen något emot lådor i arkitektur- och designvärlden så länge de är snyggt gjorda? Plybord fungerar som pall, som bord, som avlastningsyta.

blastation.se

lola stol by margot barolo

Lola är kompisen att lita på, och luta sig mot. Trubbigt vänlig till utseendet – och personligheten är både inkluderande och humoristisk. En karaktär, med sina fina detaljer, gedigna sömnad och omsorgsfulla veck. Men också bekväm och lättsam. Med olika tyger, färger och material kan Lola förvandlas till kameleonten i rummet – eller ta plats som blickfång.

skandiform.se

bord för olika miljöer

Höstens produktnyhet hos Swedese var en ny medlem i en befintlig produktfamilj. Med sitt nätta och minimalistiska uttryck passar Bespoke-borden in i många olika miljöer och är lätta att kombinera med andra möbler. Det nya lounge-bordet är inget undantag. Bordet finns i flera olika storlekar och utföranden som kan kombineras eller användas var för sig.

swedese.se

det perfekta bordet?

Bordet Pluralis, av Kasper Salto för Fritz Hansen, passar perfekt för arbetsplatsen tack vare den praktiska tillvalsfunktionen för kablar som gör att du alltid har ström till tekniken.

fritzhansen.com

den nya inredningsdetaljen?

Luftrenare är det senaste inom hemelektronik som alla pratar om. Leitz TruSens luftrenare är inte bara en högkvalitativ produkt, den har även en design som smälter in i olika miljöer.

leitz.com

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.